About Us

Olijfje is een online webwinkel met het meest diverse assortiment in gedroogd fruit, noten, kruiden, olijven, Turks fruit, bouillons, honing en overige bio producten.

Wij bieden de consument het gemak om via onze webwinkel een wereld aan exotische producten te ontdekken en te bestellen. Al onze artikelen zijn met zorg van over de hele wereld voor u samengesteld. Wij zoeken steeds naar de beste kwaliteit van onze producten. Bovendien proberen we ze steeds puur en zuiver aan te bieden: zonder smaakversterkers en extra suikers.

De laatste jaren is er een toenemende vraag naar gezond en duurzaam voedsel. Men wordt steeds bewuster van het milieu en het belang van een gezonde levensstijl.

Wij streven om u een uniek assortiment aan te bieden dat u nergens anders zo uitgebreid zult vinden op het gebied van exotische producten. Wij hebben een uitgebreid assortiment met meer dan 500 producten en er komen er steeds nieuwe bij. Zoek je een product, maar niet gevonden? Contacteer ons en we doen ons best om het product te vinden.

Al onze producten worden opgestuurd via B-post. Op deze manier kunnen wij u bestelling snel en accuraat leveren.