Gratis verzending

Vanaf €80 of gratis afhalen

Hulp nodig?

Bel ons +32 495 20 30 82

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Dan zal je hoogstwaarschijnlijk het antwoord op deze pagina vinden. Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op met ons via info@olijfje.eu.
Zijn jullie een winkel?
Wij zijn geen winkel. Naast onze webshop staan wij wekelijks op de markt in Lier, Berlaar, Edegem en Antwerpen.
Als je op zoek bent naar een specifiek product dat niet op onze webshop staat kan je altijd contact met ons opnemen. We kunnen hier altijd achter vragen bij een van onze leveranciers.

Sinds 1999 staan wij met Olijfje wekelijks op de markt in Lier, Berlaar, Edegem en Antwerpen. Kom gerust eens langs ons kraampje en ontdek onze beste olijven, noten, gedroogd fruit, kruiden, zaden, pitten, ontbijtgranen enz.

  • Dinsdag: Gemeenteplein Edegem – 07:00 – 13:30
  • Woensdag: Gemeenteplein Berlaar – 07:00 – 13:30
  • Donderdag: Gemeenteplein Antwerpen – 07:00 – 13:30
  • Zaterdag: Grote Markt Lier – 07:00 – 13:30
Wil je je bestelling zelf komen afhalen? Zeker mogelijk! Nadat je bestelling geplaatst en verwerkt is zullen wij telefonisch contact met je opnemen om een moment af te spreken. Je bestelling afhalen kan op onze verkooppunten op de markt of op het onderstaande adres:

Eeuwfeestlaan 154 (onderste bel),
2500 Lier, België
Vanaf €80 bieden wij gratis levering in België. Voor Nederland geldt dit vanaf €120.
Wij verzenden onze bestellingen standaard met Bpost. Bpost bezorgt op maandag tot en met vrijdag, tussen 08:00 en 22:00. Gemiddeld is de levertijd 1 werkdag in België en 1 tot 2 werkdagen in Nederland.
Naast thuislevering heeft u ook de optie om uw pakje te laten leveren aan een Bpostpunt voor een lager tarief. Wij selecteren het dichtstbijzijnde Bpostpunt bij het ingevoerde adres en dan kan je het daar zelf gaan afhalen. Dit kan je allemaal navolgen via de track & trace code die je ontvangt via mail.

Menu