Gratis verzending

Vanaf €80 of gratis afhalen

Hulp nodig?

Bel ons +32 495 20 30 82

Verzending & retour

 • Al onze bestellingen kunnen verzonden worden. Vanaf €80 bieden wij gratis levering in België. Voor Nederland geldt dit vanaf €120.
 • Wij verzenden onze bestellingen standaard met Bpost. Bpost bezorgt op maandag tot en met vrijdag, tussen 08:00 en 22:00. Gemiddeld is de levertijd 1 werkdag in België en 1 tot 2 werkdagen in Nederland.
 • Naast thuislevering heeft u ook de optie om uw pakje te laten leveren aan een Bpostpunt voor een lager tarief. Wij selecteren het dichtstbijzijnde Bpostpunt bij het ingevoerde adres en dan kan je het daar zelf gaan afhalen. Dit kan je allemaal navolgen via de track & trace code die je ontvangt via mail.
 • Liever zelf afhalen? Dat kan op een van onze verkooppunten! Nadat je bestelling is geplaatst zullen wij contact met je opnemen om een moment af te spreken.

Tarieven & leveringsopties

België:
 • Gratis thuislevering vanaf een orderwaarde van €80
 • Wij rekenen €6,95 voor thuislevering
 • Wij rekenen €4,95 voor levering aan een Bpostpunt
 • Gratis afhaling aan een van onze verkooppunten
Nederland:
 • Gratis thuislevering vanaf een orderwaarde van €120
 • Wij rekenen €14,95 voor thuislevering

Je bestelling afhalen

Wil je je bestelling zelf komen afhalen? Zeker mogelijk! Nadat je bestelling geplaatst en verwerkt is zullen wij telefonisch contact met je opnemen om een moment af te spreken. Je bestelling afhalen kan ofwel op onze verkooppunten op de markt of op het onderstaande adres:

Eeuwfeestlaan 154 (onderste bel),
2500 Lier, België

Je bestelling retourneren

 1. Wilt u uw bestelling retourneren? U heeft het recht om binnen een termijn van 10 dagen na de dag van ontvangst, uw bestelling terug te sturen, mits u de producten niet geopend of gebruikt heeft en een bewijs van aankoop kan overhandigen. Onze producten worden namelijk om hygiënische en gezondheidsredenen verzegeld verzonden. Indien de verzegel verbroken is, kunt u dit niet meer retourneren en vervalt het recht van terugbetaling.
 2. U kunt ons per mail de reden aangeven waarom u het pakket wil terugsturen. Vermeld zeker uw bestelnummer, naam en adres.
 3. U bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van het pakje. Het is aangeraden om uw verzendbewijs en het track & trace nummer te bewaren. Wij zijn niet verantwoordelijk als het pakketje niet bij ons aankomt.
 4. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening.
 5. Retouradres: Olijfje, Eeuwfeestlaan 154, 2500 Lier, België.
 6. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 10 dagen is verstreken.
 7. Wij betalen u terug van zodra wij het pakje ongedeerd, ongeopend en ongebruikt hebben ontvangen. Na ontvangst controleren wij het pakje en zorgen we voor een snelle terugbetaling.

Menu